REVOLT ADVANCED 1

Sleva 10%

82 799 KčPůvodní cena: 91 999 Kč

SKLADEM V BRNĚ

NOVÁ GENERACE GRAVEL MODELU REVOLT ADVANCED JE LEHČÍ, POHODLNĚJŠÍ A EFEKTIVNĚJŠÍ. A NAVÍC SI MŮŽETE KOLO PŘIZPŮSOBIT TERÉNNÍM PODMÍNKÁM, A TO DÍKY FLIP CHIP ZADNÍM PATKÁM, KTERÉ UMOŽŇUJÍ MĚNIT ROZVOR KOL. REVOLT ADVANCED BUDE PERFEKTNÍM SPOLEČNÍKEM PŘI GRAVEL ZÁVODECH NEBO CELODENNÍM DOBRODRUŽSTVÍ PO HRUBŠÍCH CESTÁCH.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Nízká hmotnost a moderní geometrie
Superlehký, vysoce tuhý a zároveň velmi pohodlný karbonový rám Advanced Composite je ve srovnání s předchozí generací o více než 160 gramů lehčí. Úprava geometrie pro ještě lepší jízdní vlastnosti spočívá v níže položeném středu, také se prodloužil reach (tj. vodorovná vzdálenost od středu kola ke středu horní části hlavové trubky) a úhel hlavové trubky je strmější.

Vysoký komfort
Nový rám má níže umístěné sedlové vzpěry menšího průměru pro ještě lepší pohlcování nárazů a vibrací. K vyššímu komfortu pomáhá také karbonová sedlovka D-Fuse (kromě modelu Revolt Advanced 1, který má sedlovku teleskopickou) a řídítka Contact XR D-Fuse – obojí společně funguje jako systém a pod zátěží mírně pruží, ovšem bez snížení tuhosti při zatáčení, stoupání nebo jízdě ze sedla.

Přizpůsobení kola podle terénu
Důležitou inovací jsou tzv. flip chip zadní patky, které umožňují měnit rozvor kol. Kratší rozvor přináší vyšší „hbitost“ kola, nastavení na delší rozvor zlepšuje stabilitu ve vyšších rychlostech a současně zvětšuje prostor pro zadní plášť (až na 53 mm). Nový rám umožňuje také volbu typu sedlovky (díky speciálnímu adaptéru), takže se dá použít buď „pružící“ sedlovka Giant D-Fuse nebo standardní kulatá sedlovka 30,9 mm – díky tomu rám umožňuje použití teleskopické sedlovky.

Podrobná specifikace na giant-bicycles.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com