PRE

4 199 Kč

ANI NA TY NEJMENŠÍ CYKLISTY SE NESMÍ ZAPOMÍNAT! PERFEKTNÍM SPOLEČNÍKEM PRO ÚPLNÉ ZAČÁTKY NA DVOU KOLECH BUDE VAŠIM DĚTEM NAŠE LEHOUČKÉ A STYLOVÉ ODRÁŽEDLO PRE, SE KTERÝM BUDE UČENÍ JÍZDY NA KOLE PŘÍJEMNÉ, ZÁBAVNÉ A BEZPEČNÉ!

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Nízká hmotnost
Odrážedlo Pre je postavené na lehkém hliníkovém rámu ALUXX. Vidlice je vyrobena z vysoce pevného plastu, což pomáhá snížit celkovou hmotnost odrážedla.

Skvělá ovladatelnost
Díky 12-palcovým kolům a modernímu designu je odrážedlo velmi snadno ovladatelné a bezpečné, což vašim dětem pomůže udržet rovnováhu a rozvíjet jízdní dovednosti.

Bezpečnost a pohodlí
Nejsou zde žádné ostré hrany, na řídítkách jsou pohodlné měkké gripy a pro maximální bezpečnost je na představci ochranný kryt. Zajímavým prvkem je také opěrka nohou.

Podrobná specifikace na giant-bicycles.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com