XTC JR 24 DISC

10 999 Kč

NAŠE DĚTSKÁ HORSKÁ KOLA XTC JR. 24 JSOU NAVRŽENÁ TAK, ABY JÍZDA NA NICH BYLA POHODLNÁ, BEZPEČNÁ A SAMOZŘEJMĚ TAKÉ MAXIMÁLNĚ ZÁBAVNÁ. NA VÝBĚR JE ZE TŘÍ MODELŮ, KTERÉ SE MÍRNĚ LIŠÍ V OSAZENÍ – V TOMTO KONKRÉTNÍM PŘÍPADĚ SE JEDNÁ O MODEL XTC JR. 24 DISC, KTERÝ MÁ MECHANICKÉ KOTOUČOVÉ BRZDY A ODPRUŽENOU VIDLICI.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Lehký hliníkový rám ALUXX
Základem dětských kol XTC Jr. je lehký hliníkový rám ALUXX vyrobený z vysoce kvalitní slitiny, která dává rámu vysokou pevnost a zároveň nízkou hmotnost. Výroba probíhá v naší vlastní továrně, takže nad celým výrobním procesem máme maximální kontrolu.

Pohodlná a bezpečná jízda
Naším cílem je, aby první zážitky vašich dětí z jízdy v terénu byly co nejpříjemnější a děti na ně rády vzpomínaly. Geometrie modelů řady XTC Jr. je navržena tak, aby kola byla skvěle ovladatelná a jízda na nich vysoce pohodlná, bezpečná a v neposlední řadě zábavná.

Vhodné komponenty
Dětská kola XTC Jr. 24 jsou osazena komponenty vhodnými pro děti, jako je například otočné řazení, snadno ovladatelné brzdové páčky nebo pohodlné sedlo. Pláště mají optimální vzorek, který dětem poskytne jistotu v terénu, ale zároveň dobře pojede i po hladkém povrchu.

Podrobná specifikace na giant-bicycles.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com