ENVILIV ADVANCED PRO DISC 1

127 999 Kč

SILNIČNÍ KOLO, VE KTERÉM SE SNOUBÍ DOKONALÁ AERODYNAMIKA S VYNIKAJÍCÍ OVLADATELNOSTÍ A VYSOCE EFEKTIVNÍM PŘENOSEM VAŠÍ SÍLY, TO JE ENVILIV ADVANCED PRO DISC. TENTO DÁMSKÝ AERO SPECIÁL JE POSTAVEN NA ŠPIČKOVÉM KARBONOVÉM RÁMU ADVANCED COMPOSITE S KOTOUČOVÝMI BRZDAMI. JEHO AERO CHARAKTER PODTRHUJÍ ZAPLETENÁ KARBONOVÁ KOLA S VYŠŠÍMI RÁFKY A PRO DOKONALÝ PŘEHLED O VAŠEM VÝKONU JE TU WATTMETR UMÍSTĚNÝ V KLIKÁCH.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Karbonový rám Advanced Composite
Pro výkonnostní a závodní cyklistiku jsou potřeba rámy, které mají nejen vynikající parametry, ale i skvělé jízdní vlastnosti. Naše karbonové rámy Advanced Composite tyto požadavky dokonale splňují. Jejich výroba už od zpracování surového materiálu probíhá v naší vlastní továrně. Nad celým procesem tak máme tu nejvyšší možnou kontrolu, ale také dokážeme přizpůsobit rámy jejich určení pro ženy – díky tomu jsou překvapivě lehké, mimořádně tuhé a zároveň i vysoce pohodlné.

Dokonalá aerodynamika
Rám tohoto modelu jsme vytvořili s využitím technologie AeroSystem Shaping. Výzkum v oboru CFD (Computational Fluid Dynamics) a testy v aero tunelu nám přinesly důležité údaje, které jsme využili při optimalizaci tvarů rámových trubek a jejich spojů, aby výsledný rám nabídl skutečně vynikající aerodynamické vlastnosti. K dalšímu vylepšení celkové aerodynamiky kola pomáhá sedlovka Vector, vedení bowdenů vnitřkem rámu a specifický aero představec.

Kotoučové brzdy a karbonová kola
Hydraulické kotoučové brzdy poskytují vyšší účinnost a lepší dávkování brzdné síly než brzdy ráfkové, a to i na mokrém povrchu. Brzdové třmeny jsou na rámu upevněny pomocí moderních plochých úchytů flat-mount a doplňují je 12mm pevné osy, které zajišťují potřebnou tuhost. Špičková kola Giant SLR-1 Disc WheelSystem mají karbonové ráfky o výšce 42/65 mm. Ke snížení rizika defektu pomáhají bezdušové pláště, které také přinášejí lepší jízdní vlastnosti.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com