AVAIL 1

27 499 Kč

MODEL AVAIL JE NAŠE CENOVĚ NEJDOSTUPNĚJŠÍ DÁMSKÉ SILNIČNÍ KOLO, KTERÉ SICE NENABÍZÍ TAKOVÉ TECHNICKÉ VYMOŽENOSTI JAKO MNOHEM DRAŽŠÍ KARBONOVÉ MODELY, ALE I TAK VÁM BUDE SKVĚLÝM SPOLEČNÍKEM NA VAŠICH SILNIČNÍCH VYJÍŽĎKÁCH. UŽ OD PRVNÍCH ŠLÁPNUTÍ DO PEDÁLŮ VÁS PŘÍJEMNĚ PŘEKVAPÍ SVÝM POHODLÍM, SKVĚLOU OVLADATELNOSTÍ I RYCHLOSTÍ.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Hliníkový rám ALUXX a karbonová vidlice
Model Avail je postaven na moderním a lehkém hliníkovém rámu ALUXX s karbonovou vidlicí Advanced Composite a vnitřním vedením bowdenů. Rám se pyšní skvěle promyšlenou dámskou geometrií pro co nejpohodlnější jízdní pozici a snadné ovládání kola. Rámy ALUXX, vyráběné z kvalitní hliníkové slitiny v naší vlastní továrně, přinášejí vysokou tuhost a pevnost při nízké hmotnosti.

Vysoké pohodlí
U modelů řady Avail dáváme hlavní důraz na vysokou míru komfortu, abyste se cítily pohodlně i při dlouhých vyjížďkách nebo na silnicích s horším povrchem. K vyššímu pohodlí přispívá také sedlovka D-Fuse, která díky svému „D“ tvaru pomáhá tlumit vibrace a snižuje tím vaši únavu. Tlumení vibrací, které se od nerovného povrchu přenášejí do vašich rukou, má za úkol karbonová vidlice.

Dámská geometrie
Kola značky Liv v žádném případě nejsou pánská kola v dámském designu. Při navrhování dámských rámů Liv využíváme výrobní filozofii 3F (Fit, Form, Function), která zohledňuje specifické znaky ženského těla i stylu jízdy. Kola jsou také osazena vhodnými dámskými komponenty. Filozofie 3F nám pomáhá vyrábět kola, která vám umožní si jízdu ještě více užít a cítit se při ní pohodlně a bezpečně.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com