EMBOLDEN 2

Sleva 20%

43 999 KčPůvodní cena: 55 999 Kč

SKLADEM V BRNĚ

POKUD HLEDÁTE CENOVĚ DOSTUPNÉ A ZÁROVEŇ KVALITNÍ CELOODPRUŽENÉ KOLO VHODNÉ PŘEDEVŠÍM NA ZÁBAVNÉ TRAILY A SINGLETRACKY, PAK JE PRO VÁS MODEL EMBOLDEN JAKO STVOŘENÝ. DÍKY ODPRUŽENÍ S KOMBINACÍ ZDVIHŮ 130 A 120 MM, SKVĚLÉ GEOMETRII A TELESKOPICKÉ SEDLOVCE SE NA TOMHLE KOLE BUDETE CÍTIT POHODLNĚ A SEBEJISTĚ A BUDETE SI UŽÍVAT KAŽDÝ KOUSEK TRAILU, PO KTERÉM ZROVNA POJEDETE.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Nový hliníkový rám ALUXX
Modelová řada Embolden dostala nový hliníkový rám ALUXX - vylepšena je geometrie, vedení bowdenů vnitřkem rámu a pevná osa je nově i na zadním kole. Novinkou je také to, že v nabídce jsou dva průměry kol – nejmenší velikost XS má pouze kola 27,5“, velikosti S a M jsou nabízeny s oběma průměry kol a velikost L má výhradně kola 29“.

Odpružení FlexPoint
Jednočepové zadní odpružení FlexPoint poskytuje zdvih 120 mm a prostřednictvím vzduchového tlumiče bude citlivě reagovat na větší i menší nerovnosti. Výhodou tohoto jednoduchého, přitom plně funkčního řešení je snadná údržba (méně čepů znamená méně ložisek). Vzduchová odpružená vidlice poskytuje 130 mm zdvihu.

Připraveno na traily
Díky teleskopické sedlovce ovládané z řídítek bude jízda ve sjezdech nebo na hravém singltreku zábavnější a bezpečnější. Lepší ovladatelnost kola zajistí také širší řídítka a kratší představec. Více jistoty vám dodají širší pláště, navíc kola jsou připravena i pro bezdušový provoz, který přináší lepší jízdní vlastnosti a snížení rizika defektu.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com