INTRIGUE X E+ 3

Sleva 15%

107 999 KčPůvodní cena: 126 999 Kč

SKLADEM V BRNĚ

CELOODPRUŽENÝ MODEL INTRIGUE X E+ JE URČEN PŘEDEVŠÍM NA JÍZDU V NÁROČNĚJŠÍM TERÉNU, KDE VÁM POMŮŽE ZDOLAT I HODNĚ PRUDKÉ VÝJEZDY A POTOM DOLŮ Z KOPCE VÁM DÍKY SKVĚLÉ GEOMETRII A PLNĚ AKTIVNÍMU ODPRUŽENÍ MAESTRO NABÍDNE SPOUSTU ZÁBAVY. ZATÍMCO U NEJMENŠÍ VELIKOSTI XS JE PRŮMĚR KOL 27,5“, RÁMY VELIKOSTÍ S AŽ L VYUŽÍVAJÍ KOL O PRŮMĚRU 29“.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Hliníkový rám ALUXX SL a karbonové vahadlo
Intrigue X E+ je postaven na hliníkovém rámu z naší vysoce kvalitní slitiny ALUXX SL, která je zárukou toho, že rám je velmi lehký, ale zároveň dostatečně tuhý a pevný. Výroba rámů probíhá v naší vlastní továrně, takže máme plný dohled nad celým výrobním procesem. Horní vahadlo odpružení je pro vyšší tuhost i pevnost a zároveň nižší hmotnost vyrobeno z karbonového kompozitu – jedná se o technologii Advanced Forged Composite.

Vysoký výkon a dlouhý dojezd
Motor SyncDrive Pro Yamaha poskytuje vysoký točivý moment 80 Nm a podporu až 360 %. Kromě pěti jízdních režimů s nastavenou hodnotou podpory je k dispozici i plně automatický režim Smart Assist, ve kterém systém sám vyhodnocuje, jakou míru podpory má motor dodat. Integrovaná baterie EnergyPak Smart nabízí kapacitu 625 Wh, rám kola je navíc připraven pro instalaci druhé baterie EnergyPak Plus (nabízena jako volitelné příslušenství), která přidá dalších 250 Wh.

Skvělé odpružení a nastavitelná geometrie
Odpružení Maestro je plně aktivní a vysoce citlivé, jízda v terénu je díky tomu příjemnější a zábavnější. Tento systém také eliminuje nežádoucí pohupování při šlapání, takže neztrácíte energii a jedete plynuleji, rychleji a s menší námahou. Horní vahadlo odpružení má v sobě tzv. flip chip, díky němuž si můžete snadno upravit geometrii kola – pozice Low je vhodná pro rychlý „agresivní“ terén, nastavení do polohy High vytváří spíše XC-orientovanou jízdní pozici.

DOJEZD
Jaký dojezd mohu očekávat na jedno nabití baterie?

Dojezd na jedno nabití baterie se může velmi lišit v závislosti na podmínkách. Nejdůležitější faktory, které dojezd ovlivňují, jsou tyto: kombinovaná hmotnost jezdce a nákladu, odpor větru, tlak v pneumatikách a profil běhounu, terénní a výškový profil, povrch vozovky nebo cesty, okolní teplota, údržba elektrokola a celkový stav baterie z hlediska její správné údržby.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com