DEVOTE ADVANCED 2

Sleva 10%

64 799 KčPůvodní cena: 71 999 Kč

KATEGORIE GRAVEL BIKŮ JE STÁLE OBLÍBENĚJŠÍ, A TO HLAVNĚ DÍKY VŠESTRANNOSTI TĚCHTO KOL URČENÝCH (NEJEN) NA ŠOTOLINOVÝ POVRCH – JAK VYPLÝVÁ Z ANGLICKÉHO VÝRAZU „GRAVEL“. V NAŠÍ NABÍDCE DÁMSKÝCH KOL TEDY GRAVEL BIKE NEMŮŽE CHYBĚT. DEVOTE ADVANCED JE VELMI POHODLNÉ, RYCHLÉ A ZÁBAVNÉ KOLO, KTERÉ SE NEJLÉPE PŘEDVEDE NA HRUBŠÍCH CESTÁCH NEBO ROVNOU NA ZÁVODECH GRAVEL BIKŮ.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Karbonový rám Advanced Composite
Základem kola je superlehký, vysoce tuhý a zároveň velmi pohodlný karbonový rám Advanced Composite. Pro „čistý“ vzhled nesmí chybět integrovaná sedlová objímka a naprostou samozřejmostí je také vnitřní vedení bowdenů. Rám je připraven až na tři košíky na lahev a pro výlety s brašnami je tu i možnost instalovat přední a zadní nosič. V rámu i vidlici je větší prostor pro širší pláště.

Výborná ovladatelnost a vysoká efektivita
Specifická dámská gravel geometrie modelu Devote Advanced spočívá především ve výrazném snížení horní rámové trubky a kratší zadní stavbě. Výsledkem je precizní ovládání, hbitost a perfektní kontrola nad kolem ve všech situacích. Karbonový rám dokonale využívá sílu vašeho šlapání pro co nejvyšší efektivitu a umožňuje rychlou, přitom pohodlnou jízdu na různých typech povrchu.

Vysoký komfort
Kromě nízko umístěných sedlových vzpěr navyšuje pohodlí také karbonová sedlovka D-Fuse, která díky svému „D“ tvaru pod zátěží mírně pruží. Rám je ale připraven i na standardní 30,9 mm kulatou sedlovku, takže není problém na kolo instalovat i teleskopickou sedlovku (tou je vybaven model Devote Advanced 1). Vyšší pohodlí vpředu a tím i menší únavu rukou zajistí řídítka Contact XR D-Fuse.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com