REVOLT 0 2024

2024

47 499 Kč

VŠESTRANNÝ A POHODLNÝ GRAVEL BIKE REVOLT BUDE PERFEKTNÍM SPOLEČNÍKEM PŘI OBJEVOVÁNÍ SILNIC A CEST, O KTERÝCH JSTE VŽDY PŘEMÝŠLELI, ALE NIKDY PO NICH NEJELI. JEHO POHODLNÝ HLINÍKOVÝ RÁM S KARBONOVOU VIDLICÍ POSKYTUJE MOŽNOST ZMĚNY ROZVORU KOL A TAKÉ MOŽNOST POUŽITÍ TELESKOPICKÉ SEDLOVKY.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Hliníkový rám s moderní geometrií
Lehký hliníkový rám ALUXX spolu s celokarbonovou vidlicí přináší dokonalou rovnováhu tuhosti pro co nejvyšší efektivitu šlapání a poddajnosti pro vysoký komfort. Geometrie kombinuje vytrvalostní jízdní pozici s kratší zadní stavbou pro precizní ovládání, hbitost a perfektní kontrolu nad kolem. Delší reach, kratší představec a nižší střed zlepšují stabilitu v hrubším terénu.

Vysoký komfort
Rám má níže umístěné sedlové vzpěry menšího průměru pro ještě lepší pohlcování nárazů a vibrací. K vyššímu komfortu pomáhá také speciálně tvarovaná sedlovka D-Fuse a řídítka Contact XR D-Fuse – obojí společně funguje jako systém a pod zátěží mírně pruží, ovšem bez snížení tuhosti při zatáčení, stoupání nebo jízdě ze sedla (řídítka D-Fuse nejsou na modelu Revolt 2).

Přizpůsobení kola podle terénu
Zadní patky umožňují díky systému flip chip měnit rozvor kol. Kratší rozvor přináší vyšší „hbitost“ kola, nastavení na delší rozvor zlepšuje stabilitu ve vyšších rychlostech a současně zvětšuje prostor pro zadní plášť (až na 53 mm). Rám umožňuje také volbu typu sedlovky – dá použít buď „pružící“ sedlovka Giant D-Fuse nebo standardní kulatá sedlovka 30,9 mm, tedy i teleskopická.

Podrobná specifikace na giant-bicycles.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com